Awards

Vraag nu een offerte aan voor jouw wellness project

Awards

Alpha Wellness Sensations: award-winnaar in verschillende disciplines

Als trendsetters in wellness gaan we iedere dag tot het uiterste. Wanneer we dus in de prijzen vallen, maakt ons dat niet alleen trots maar ook vereerd. Die prijzen hebben we te danken aan een fantastisch team van ervaren designers, technici en projectleiders. Maar ook onze klanten moeten we bedanken voor de mooie kansen die ze ons geven. Bekijk hieronder onze award-winnende projecten.

Iconic Awards 2020 | Winnaar

Bij de prestigieuze ‘Iconic Awards’, de internationaal gerespecteerde, onpartijdige ontwerp- en architectuurwedstrijd,  draait alles rond innovatieve vormgeving. In de categorie innovatieve architectuur zijn we dan ook super trots dat we met onze Eclipse Serie hier in de prijzen vallen. Bij de ‘Iconic Awards’ beschrijven ze dit als holistische architectuur. Ook al is dit nog geen officiële stroming binnen de wereld van de architectuur is het duidelijk dat er een...

Belgische Zwembad: Wellness and Zwemvijverbouwer 2020/2021 | Goud

Deze wedstrijd stimuleert de bedrijven en de bouwers van de wellnessbranche om de kwaliteit van hun projecten te verbeteren en hun dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te houden. Daarnaast streeft het naar de uitgelezen kans om eindklanten te informeren over betrouwbare partners in deze branche. Een professionele jury onderzocht tot in detail hoe elk project werd gebouwd en voltooid.

 

German Design Award 2019 | Genomineerde

Het German Design Award label wordt toegekend aan projecten of producten die een baanbrekende bijdrage leveren aan het Duitse en internationale designlandschap. Een internationale jury focust hierbij naar unieke en goed doordachte designtrends. Met deze competitie kunnen bedrijven die zich op design richten de nodige erkenning krijgen op internationaal niveau. We wonnen in de categorie ‘Bath & Wellness” deze prestigieuze internationale award met de Venus Sauna.

 

The Society of British and International Design Awards 2014| Finalist

Onze Abstracto Sauna was geselecteerd door de International Design Awards van de Society of British and International design (SBID) in 2014 in de categorie Entertainment Space. De SIBD verenigt Britse en Internationale ontwerpers en vertegenwoordigt wereldwijd de belangen van fabrikanten, experts en onderwijs. Zij organiseert jaarlijks een ontwerpwedstrijd.

Red Dot Design Award 2017 | Winnaar

Met de Chaleur Lounge wonnen we in 2017 de belangrijke Red dot design award. “De ligstoelen zijn uit hoogwaardig materiaal en perfect afgestemd op het comfort van de gebruiker. Ondanks de kleine ruimte kan hij toch een ontspannen houding aannemen”, zo staat in het juryrapport.